Català /
Español / 
English
 

El fes edit al CONAMA 2012

Congrés Nacional de medi ambient
04/12/2012
Facebook 

El passat dijous 29 de setembre de 2012 es va celebrar a l'IFEMA (Madrid) el Congrés Nacionalde Medi ambient CONAMA 2012, essent també una trobada iberoamericana sobre eldesenvolupament sostenible. Es tracta d’un dels tres congressos periòdics amb major assistència a nivell estatal sobre medi ambient i sostenibilitat.

Més de 1800 entitats entre empreses, ONG, ajuntaments, organitzacions o grups de recerca van exposar les seves novetats i es van trobar en alguna de les 349 reunions empresarials que es van dur a terme durant el dia i mig que durava la trobada. Aquesta va ser una de les novetats de l’esdeveniment: reunions empresarials on esfocalitzin els objectius i les barreres econòmiques a les que s’enfronta la sostenibilitat.
En aquest marc es van proposar un seguit d'intervencions i tallers, entre els quals hi haviauna exposició de casos destacats i vinculats a nous models de gestió en la modalitat.
Aquest esdeveniment es va fer en el format de cafè networking, on es presentaven casos
representatius a un grup reduït de persones, afavorint el diàleg entre els ponents i elsassistents.

En aquest cas i dins el marc del CONAMA 2012, la plataforma Fesedit.cat va ser convidada perexposar el seu projecte i explicar les seves finalitats dins d’aquest format. L'Antonio Manuel López Arjona va ser l’encarregat de representar el projecte fesedit i hi va explicar l'experiènciaadquirida al llarg del projecte: motivacions, problemes i solucions aplicades, pla d’implantació iles claus del projecte pel futur.
El fesedit va ser acollit amb els braços oberts i se’n van extreure sinèrgies interessants, símbolde l'èxit d'aquests nous formats de presentació.


 

 

 Notícies


La UIB lanza un programa para compartir coche
21/09/2018

El negoci del 'carsharing'
15/01/2014

La Generalitat de Catalunya parla del Fes edit
27/12/2013

 Esdeveniments

No hi ha esdeveniments per mostrar