Català /
Español / 
English
 

La Generalitat de Catalunya a Girona, la nova comunitat del Fes edit

17/12/2012
Facebook 

El Fes edit va ser presentat als treballadors de la Generalitat de Catalunya amb seu a Girona, com a nou sistema de mobilitat entre els empleats que es desplacen amb vehicle per anar a la feina, integrat dins del programa de mobilitat de la Generalitat de Catalunya  en el marc de les noves polítiques de responsabilitat social corporativa (RSC).   
Les jornades informatives dutes a terme per l’Anna Enjuanes(Responsable de Polítiques Transversals), Gina Barraza(Gestora Mobilitat a l ‘edifici de la Generalitat), i David Plaza (informàtic  del Centre Easy, centre de recerca promotor del Fes edit) es van dur a terme del passat dimarts 11 fins al divendres 14 de desembre, a la seu de Girona de la Generalitat de Catalunya.
David Plaza,va explicar el projecte del Fes edit com a nou model sostenible per a compartir cotxe entre els treballadors i quines són les possibilitats i característiques de la plataforma amb les que poden començar a fer ús com a usuaris registrats a la comunitat Fes edit.

La iniciativa va tenir una bona acceptació entre els treballadors, com també els beneficis que representen: millora sostenible, compartir per tal de no anar sol al cotxe, reduir despeses o aparcament gratuït, entre d’altres, varen ser els beneficis destacats.

Esperem que gaudeixin de l’ús del Fes edit, i properament els tornarem a visitar des del Centre Easy per saber l’opinió dels treballadors, com també amb noves sessions informatives sobre la plataforma per compartir cotxe: el Fes edit.

 Notícies


La UIB lanza un programa para compartir coche
21/09/2018

El negoci del 'carsharing'
15/01/2014

La Generalitat de Catalunya parla del Fes edit
27/12/2013

 Esdeveniments

No hi ha esdeveniments per mostrar